Organisatie

Fourmedia is een jong bedrijf dat in 2010 is opgericht door Jules Bloemen. Jules heeft Broadcast & Crossmedia Technology gestudeerd en richt zich nu met zijn bedrijf op cross-mediale toepassingen. Hierbij worden oplossingen gecreëerd die de barrières tussen de verschillende media doorbreken. De nadruk ligt binnen het bedrijf op het streamen van rechtstreekse uitzendingen via internet.

Fundamenten

Hardwerkend, servicegericht en verstand van zaken zijn de fundamenten van Fourmedia. Het uiteindelijke product moet passen bij de visie van de klant en daarom staan klantgerichtheid en een persoonlijke aanpak centraal. Communicatie loopt in korte lijnen en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met alle wensen van de klant. Fourmedia is eerlijk, transparant en resultaatgericht.

Diversiteit

De grote kracht van Fourmedia is diversiteit. Door het spreiden van specialismen kan het bedrijf op een grote verscheidenheid aan gebieden meewerken. Van websitebeheer tot video’s en van e-learning omgeving tot live webcasts, Fourmedia heeft de expertise om al uw projecten te realiseren.

Menu