Livestreaming How does it work?Hoe werkt livestreaming?

Heeft u een belangrijke gebeurtenis in uw agenda staan? Fourmedia zendt uw vergadering, product presentatie of persoonlijke gebeurtenis live uit op internet! ·Iedereen kan in principe via een persoonlijke website direct meekijken.

Op locatie wordt een professionele camera en geluidsopstelling gemaakt. Deze opstelling wordt verbonden met een encoder die de audio en video omzet naar een streaming formaat.

Omdat de bandbreedte van een uitzend locatie vaak niet voldoende is om veel kijkers af te handelen wordt deze verstuurd naar onze streaming servers. Vanaf deze streaming servers is het mogelijk om met veel kijkers te live uitzending te bekijken.

De uitzending kan met een PC, Mac en mobiele apparaten via een website worden afgespeeld.

Hierbij is het mogelijk om de uitzending via een persoonlijke webpagina te volgen of te integreren binnen uw eigen website. Voorbeelden van domeinnamen zijn; jaap.uitzendingopinternet.nl, productx.uitzendingopinternet.nl.

Ook kan fourmedia de mogelijkheid bieden tot het beveiligen van de stream door middel van een wachtwoord, zodat alleen genodigden de uitzending kunnen volgen.

Menu