Livestreaming & Webcasting - How it worksLivestreaming & Webcast

Uw vergaderingen of andere evenementen delen met medewerkers of klanten in het buitenland is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wereldwijd delen

Fourmedia verzorgt voor u de registratie en uitzending van al uw zakelijke aangelegenheden live via het internet. Zo kan de klant in China via webcast eenvoudig betrokken worden bij de besprekingen over een nieuw filiaal en kan uw zakenpartner op vakantie toch getuige zijn van een spoedvergadering.

Een persoonlijke oplossing

Voor iedere klant en iedere gelegenheid is er een oplossing op maat te vinden. Als basis biedt Fourmedia hiervoor verschillende pakketten waarmee u zelf de mogelijkheden en de kosten van uw webcast in de hand heeft. Dit kan eenmalig zijn, maar er is ook de mogelijkheid om een vaste opstelling aan te schaffen. Bij de meeste pakketten is het ook mogelijk om extra zendtijd te kopen, een groter aantal kijkers toe te laten of uw livestream in een hogere kwaliteit uit te zenden. Naast de pc en Mac kan de webcast desgewenst ook afgespeeld worden op een smartphone of pad, zolang deze beschikt over een geschikte mediaspeler.

Privé of publiek

Door gebruik te maken van livestream kan ieder evenement over de hele wereld gevolgd worden. Het is uiteraard wel de bedoeling dat u het bedoelde publiek bereikt. Om uw privacy te bewaren geeft Fourmedia u dan ook de mogelijkheid om uw webcast te beveiligen met een wachtwoord. Hierdoor kunt u zelf beslissen wie u toegang geeft tot uw uitzending. Reizen blijft een dure en tijdrovende aangelegenheid, maar Fourmedia maakt voor u de wereld nog net een beetje kleiner.

 

Menu