Maatwerk ontwikkeling met Laravel PHP Framework

laravel-logo-white

Fourmedia creëert voor u een website naar uw eigen wensen. Overzichtelijk voor de klant en makkelijk te beheren. Wij maken gebruik van het Laravel PHP framwork om zo in hoog tempo een maatwerk website te creeeren die geheel naar uw wensen is.

Website & Webshop

Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Als de bezoeker niet direct vindt wat hij zoekt, wordt de site al snel weggeklikt. Maar ook het oog wil wat en daarom moet er een goede middenweg gevonden worden tussen esthetiek en overzichtelijkheid. Fourmedia creëert voor u een website die zowel functioneel als aantrekkelijk is en zorgt ervoor dat u de site zelf kunt beheren.

Open communicatie met de programmeur

De uiteindelijke website moet passen bij u en uw bedrijf. Om een goed beeld te vormen van uw bedrijfsvisie en uitstraling begint het proces dan ook met een persoonlijk gesprek. Aan de hand hiervan worden uw wensen vertaald naar een website. Gedurende de bouw van uw website kunt u het werk altijd inzien en staat u in direct contact met de programmeur, zodat u eventuele gewenste wijzigingen meteen door kunt geven.

Beheert door u of door ons

Na oplevering van uw website is het uiteraard mogelijk om het beheer aan Fourmedia over te laten. U kunt dan zelf alle beslissingen nemen en deze laten uitvoeren door professionele programmeurs. Als u echter liever zelf de informatie en media op uw site bijhoudt, zorgt Fourmedia voor een korte training, zodat u bekend raakt met het content management systeem.

Een selectie van reeds afgeronde projecten kunt u vinden in het portfolio.

Koppelingen met externe partijen

Middels onze ervaring hebben wij ruime kennis tussen het maken van koppelingen van externe partijen. In onze maatwerk software maken wij gebruik van API’s, rechtstreekse database connecties en XML koppelingen. Wij hebben onder andere koppelingen weten te leggen tussen:

  • Google Analytics (API)
  • MailChimp
  • Signhost (Digitaal ondertekenen)
  • NoCore Sedis
  • CloudConvert
  • Etc, etc

Uiteraard deinzen wij er ook zeker niet van terug om voor u een geschikte API te schrijven zodat uw data beschikbaar is voor zowel websites /externe partijen en apps.

Hosting & domeinregistratie

U kunt ook bij Fourmedia terecht voor hosting en domeinregistratie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Menu