Livestream Self-Service

Wilt u met regelmatig gebruik maken van webcast mogelijkheden binnen uw organisatie. Met Livestream Self-Service kunt u eenvoudig zelf uw webcasts beheren. Livestream Self-Service in combinatie met ons Livestream Platform is een efficiënte en voordelige manier om uw doelgroep te bereiken, of uw personeel te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Wat wij bieden

Livestream Self-Service is onze dienstverlening die het mogelijk maakt om eenvoudig op regelmatige basis gebruik te maken van webcast faciliteiten binnen uw organisatie.

Livestream Camera (‘s)

Fourmedia is reseller van Axis Netwerk Camera’s waardoor wij uitstekende expertise hebben op het gebied van livestream camera’s. Afhankelijk van de situatie adviseren en installeren wij de juiste camera op locatie.

Audio / Video

Een cruciaal onderdeel voor de kwaliteit van uw webcast is natuurlijk het gebruik van audio. Wij kunnen zowel complete audio oplossingen voor u creëren zodat u boodschap zowel in video als audio helder overkomt. Wordt de audio al verzorgt binnen uw organisatie? Onze webcast opstellingen kunnen hier eenvoudig op worden aangesloten.

Livestream Platform

Ons livestream platform maakt het mogelijk om snel en eenvoudig uw webcast te “schedulen”, deelnemers uitnodigen, slides, polls en enquêtes toe voegen. Omdat het platform modulair is opgebouwd is het mogelijk om de webcast compleet naar uw wensen in te richten.

Wilt u echter een compleet verzorgde webcast van uw evenement of congres? Kies dan voor onze Livestream Full-Service optie

Menu