Livestream Full-Service

Met onze Livestream Full-Service oplossing nemen wij al uw productie en livestream zorgen uit handen. Wij verzorgen de complete livestream, en geven aan de hand van uw wensen de juiste invulling.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de livestream binnen uw eigen website te integreren maar ook wij kunnen dit voor u verzorgen. Livestream Full-Service in combinatie met ons Livestream Platform is een heldere en krachtige methode om uw doelgroep efficiënt te bereiken.

Livestream Interactie

De kracht van het webcasten in tegenstelling tot reguliere media kanalen is de eenvoud van behalen van interactie met de kijker. U kunt eenvoudig inspelen op vragen of opmerkingen van de kijker en hier uw webcast op aanpassen.

Voor het behalen van interactie kunt u gebruik maken van verschillende modules zoals; Twitterfeed, Chat, Polls, Enquetes, etc.

Meer camera Regie

Omdat iedere livestream anders is bekijken we samen met u wat de beste oplossing is. In vele gevallen kan het interessant zijn om met een meer-camera-regie te werken. In andere gevallen is de ondersteuning van een livestream met slides een sterke aanvulling op het overbrengen van uw boodschap.

Mobiel & Desktop

Al onze livestreams zijn te bekijken op een reguliere desktop met een web browser zoals een PC of Mac. Dus geen installatie van extra plugins en programma’s om de webcast te bekijken! Omdat de tablet markt een ontzettend snel groeiende markt is zijn onze livestreams ook te bekijken op mobiele apparaten zoals iPad, iPhone, Android, en Blackberry.

Geen internet op locatie?

Geen internet op de desbetreffende locatie? Geen nood! Wij verzorgen ook uitzendingen met mobiel internet! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Menu