Uitvaart Online livestreaming platform voor uitvaartcentra

Speciaal voor uitvaartcentra hebben wij het Uitvaart Online platform ontwikkeld, waarmee wij u als uitvaartcentra de mogelijkheid bieden om eenvoudig uitvaarten online in te plannen. Dit platform biedt de mogelijkheid tot het inplannen van online uitvaarten en het toekennen van een unieke inlogcode.  De nabestaanden kunnen met deze inlog code de livestream bekijken en de uitvaart later nog eens terug kijken.

dashboard

Het Dashboard van Uitvaart Online geeft u de mogelijkheid om in één overzicht te zien of er op dat moment een uitvaart live wordt gestreamed. Daarnaast vindt u ten allen tijden rechtsboven de livestream van de aula.

Tevens kunt uw nauwkeurig alle statistieken bekijken van de livestreams. Denk hierbij aan het aantal gelijktijdige kijkers, hoe lang de uitvaarten nog terug te kijken door de nabestaanden en of de uitvaarten te downloaden zijn. Ook krijgt u het totaal aantal gelivestreamde uitvaarten te zien.

Is de uitvaartplechtigheid afgelopen en wilt u de stream stopzetten dan klikt u op “stop uitvaart online”. De nabestaanden krijgen vervolgens dan gelijk de opname te zien van de zojuist gelivestreamde uitvaart online.
e.

Overzicht Uitvaarten Online

In het overzicht van Uitvaarten Online kunt u alle online uitvaarten zien die hebben plaatsgevonden. Hierbij kunt de in één handig overzicht zien wat de inlogcodes zijn voor de verschillende uitvaarten en wanneer deze hebben plaatsgevonden. Boven in het overzicht ziet u de ingeplande online uitvaarten en eventueel uitvaarten die op dat moment live zijn.

overzichtliveuitvaarten

In dit overzicht krijgt u ook de mogelijkheid om de uitvaart te downloaden om deze eventueel op DVD te branden en mee te kunnen geven aan uw nabestaanden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om de download direct aan te bieden aan de nabestaanden door middel van de unieke inlogcode die ze gebruiken.

Daarnaast ziet u of de uitvaart nog online is terug te kijken door de nabestaanden. Standaard zijn uitvaarten nog 30 dagen terug te kijken. Maar uiteraard is het mogelijk om deze terugkijktermijn te verlengen.

Aanmaken en bewerken van Uitvaarten Online

Het aanmaken en bewerken van een online uitvaart is eenvoudig en snel. Na het klikken op de knop “Nieuwe online uitvaart” worden er wat gegevens gevraagd waaronder de unieke inlogcode en de start en stop tijd van de online uitvaart.
Indien de uitvaart reeds is geweest, krijgt u als uitvaartcentra de mogelijkheid om hier de opname te bekijken.

bewerkenliveuitvaarten

Na het opslaan is de online uitvaart beschikbaar voor de nabestaanden op de gegeven tijden. Indien het nog even duurt voordat deze begint krijgen de nabestaanden een klok te zien die aftelt naar de ingestelde tijd.

Vlekkeloze integratie

U ontvangt van ons een embed code waarmee u de applicatie eenvoudig kunt integreren binnen uw eigen website. Uiteraard leveren wij de nodige support voor een vlekkeloze integratie binnen uw website en kunt u de thumbnail en achtergrond zelf bepalen!

Vanuit uw uitvaarcentra ontvangen wij een video beeld van één of meerdere camera’s. Zelf maken wij graag gebruik van Axis Camera’s vanwege hun uitmuntende kwaliteit. Heeft u echter al camera’s hangen voor bijvoorbeeld een DVD opname kunnen wij hier ook op aansluiten.

Enkele features van ons platform:

  • Uitvaarten worden live uitgezonden
  • Uitvaarten zijn terug te kijken
  • Beveiligd middels unieke inlogcode voor nabestaanden
  • Downloadbaar voor u als crematoria of voor de nabestaanden (d.m.v. unieke inlogcode)
  • Eenvoudige integratie binnen uw eigen website
  • Stream ook op mobiele apparaten beschikbaar
  • Verschillende videokwaliteiten beschikbaar. (indien de nabestaanden niet beschikken over voldoende bandbreedte voor een hoge kwaliteit schakelt hij automatisch naar een lagere kwaliteit)
  • Standaard 30 dagen terug te kijken
  • Standaard 50 gelijktijdige kijkers
  • Online Condoleance register
Menu