Livestream Platform

Voor iedere klant en iedere gelegenheid is er een oplossing op maat te vinden. Als basis biedt Fourmedia hiervoor het Livestream Platform waarmee u zelf de mogelijkheden en de kosten van uw webcast in de hand heeft.

Ons livestream platform is een flexibel platform gebouwd uit verschillende modules zodat deze compleet zijn in te richten naar uw eigen wensen. Dit platform staat  volledig in de “cloud” staat zodat u hier zelf geen onderhoud aan heeft of periodieke updates hoeft uit voeren.

Het Livestream Platform is te gebruiken in combinatie met onze Self-Service en Full-Service oplossingen. Afhankelijk van de keuze kun u gebruik maken van de verschillende pakketten in ons platform.

Livestream Player

Livestream PlatformDe Livestream Player is de basis van ons platform en wordt dan ook ingezet voor zowel de Self Service en Full-Service oplossingen. Omdat elke livestream specifieke wensen heeft is de Livestream Player omgebouwd uit verschillende modules;

  • Presentatie Slides
  • Livestream
  • Chat
  • Twitter
  • Polls
  • Enquêtes formulier
  • Social Media Sharing
  • Inhoudsopgave / informatie

Naast de beschikbare modules in de Livestream Player is het mogelijk om deze compleet in uw eigen huisstijl te laten maken.

Livestream Manager

Livestream Platform Management

De Livestream Manager is het management gedeelte van al uw livestreams! Dit pakket is alleen te gebruiken in combinatie met de Self-Service pakketten maar geeft u de mogelijkheid om zelf eenvoudig uw webcast aan te maken en te configureren met de verschillende modules.
Daarnaast is deze volledig web-based zodat u vanaf elke willekeurige computer de livestream kan “schedulen” en voorzien van de benodigde informatie. De Livestream manager biedt naast het inplannen van de livestream de volgende functionaliteiten;

Slides
Het uploaden van een Powerpoint presentatie zodat deze automatisch wordt getoond in de livestream.

Poll
Het aanmaken van een peiling / toets zodat u na de presentatie feedback krijgt op een belangrijke vraag.

Inhoud
Maak een inhoudsopgave aan zodat de deelnemers van de livestream zich kunnen inlezen op te bespreken onderwerpen

Bijlages
Belangrijke documenten toevoegen aan uw livestream behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u op een efficiënte manier de laatste stukken delen met uw collega’s

Beheren van deelnemers

U waarborgt uw privacy en wilt alleen een geselecteerde deelnemers toegang geven tot de livestream. In de Livestream Manager zit een eenvoudig beheerders gedeelte voor het beheren van de deelnemers.
Ook biedt de Livestream Manager de mogelijkheid om de livestream met een login te beveiligen. Dit is zowel mogelijk door middel van het toevoegen van deelnemers met ieder hun eigen wachtwoord als het creeren van een algemene login. Zo creëert u de mogelijkheid om die belangrijke update veilig af te schermen voor gegadigden.

Livestream Archive

Livestream Platform Archive

Met Livestream Archive is het mogelijk om de livestream ook achteraf nog eens te bekijken. Het archief bestaat uit een volledige geïndexeerde weergave van alle “OnDemand” streams.  “De geavanceerde zoek functie maakt het zoeken binnen het archief efficiënt en snel!

Menu