Topselect Informatie Systeem (TIS)

Project 1 of 32

TIS

Topselect Groep verzorgt de detacheringen voor tijdelijk personeel binnen de Universiteit Utrecht. Wij hebben voor Topselect het “Topselect Informatie Systeem (TIS)” ontwikkeld. TIS is een systeem wat het proces binnen de organisatie verbeterd door de koppelingen die wij hebben gemaakt tussen de bestaande systemen.
Via een aanmeldformulier worden nieuwe medewerkers aangevraagd. Vanuit hier begint het automatiserings proces waarbij de medewerkers hun gegevens aanleveren die benodigd zijn voor het in dienst streden bij Topselect Groep.

 
Binnen dit complete proces zorgt TIS voor een integratie met hun CRM pakket NoCore Sedis. De gegevens worden via een kleine controle vanuit TIS rechtstreeks aangeboden in Sedis door middel van een HR XML koppeling.

 
Daarnaast hebben wij ook voor een koppeling gezorgd met Signhost (digitaal ondertekenen). Vanuit Sedis worden contracten gemaakt die worden opgeslagen met een bepaalde TAG. TIS haalt deze documenten op en converteert deze naar PDF. Na de conversie slag is het mogelijk om de email tekst aan te passen en het contract te versturen via Signhost naar de medewerker.

 
Voor opdrachtgevers bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om hun aanvragen in te zien d.m.v. een beveiligde SSL verbinding. Hier kunnen ze hun lopende / historische aanvragen inzien en welke medewerkers in dienst zijn getreden.

Menu